Zoek jij een reden om je bed uit te komen?

Samen de maatschappij mooier maken

Jouw pensioen nadert of je bent al met pensioen. Je voelt je echter nog lang niet afgeschreven. Je wilt graag een reden om je bed uit te komen. Nog een betekenisvolle plaats in de maatschappij. Dan zijn de Odd Fellows wat voor jou om je verder te ontplooien. Bijvoorbeeld door bij te dragen aan acties waarmee wij Den Haag en omstreken mooier willen maken. Bij alle activiteiten die we ondernemen is ook het sociale aspect zeer belangrijk. Want alleen door middel van vriendschap kunnen we met liefde meer impact maken.

Welkom bij de Odd Fellows Den Haag

Wij leggen ons toe op een breed scala aan activiteiten die onze gemeenschap versterken. Bij ons vind je een gepassioneerde groep mensen die zich inzetten voor vriendschap en liefdadigheid. Of je nu wilt deelnemen aan inspirerende lezingen, culturele evenementen of sociale projecten, wij bieden een warme en gastvrije omgeving waar je je thuis kunt voelen. Doe met ons mee en ontdek wat we doen bij de Odd Fellows Den Haag!

Sociale contacten en werken aan vriendschappen

Niemand kan zonder vrienden. Odd Fellows hebben als doel onderlinge verhoudingen te verbeteren. Een logemiddag als hier bedoeld, werkt verdiepend en verrijkend, en mede door het sociale contact groeit het onderlinge vertrouwen en ontstaat een vriendschappelijke sfeer.

Samenwerken aan goede doelen

De Odd Fellows zijn ooit opgericht om de medemens in nood te helpen. Dat doen wij nog steeds. Met kleine en grote projecten. Soms gaat het alleen om een donatie. Maar met bijvoorbeeld de Social Legends Club zijn met iets groters bezig. Een uitdaging voor ons allemaal, waarbij  alle hulp welkom is.

Bezinning & introspectie

Leden vertellen over gebeurtenissen, die ze hebben meegemaakt, of ze hebben een zelf gekozen onderwerp voorbereid, dat de moeite waard is met anderen te delen. Odd Fellows putten zo kennis uit de wereld van nu.  Ze beschikken echter ook over oude ritualen en symbolen die helpen bij het verdiepen van het innerlijk.

Het afgelopen jaar

Voor goede doelen

Vrijwilligers

Bijeenkomsten

Dinsdag 3 oktober om 14:00 uur

Kom naar de Open Dag

 

Dit is jouw kans om meer te weten te komen over onze gemeenschap en hoe we samen streven naar vriendschap, liefde en waarheid. Onze Open Dag is speciaal gericht op mannen en vrouwen die op zoek zijn naar betekenisvolle verbindingen en nieuwe avonturen in het leven.

Tijdens de Open Dag zullen we je met open armen verwelkomen en je laten kennismaken met onze waarden en activiteiten. Vul het formulier in om je plek te reserveren voor deze bijzondere dag. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en samen een inspirerende en gezellige tijd te hebben.

Locatie: Platinaweg 25, Den Haag

8 + 8 =

Ervaringen van leden

Ontdek de fascinerende en inspirerende verhalen van onze gewaardeerde leden en laat je inspireren!

Samen Streven, Diepgaand Verbinden: Mijn Odd Fellows Ervaring

Met een carrière vol teamwork ontdekte ik het genoegen van gezamenlijke doelen en inzet. Nu ik met pensioen ben, wilde ik die diepgang terugvinden. Odd Fellows, sinds 2008 lid, bood precies dat. Luisteren naar anderen met respect, bereidheid om mijn overtuigingen te heroverwegen, een proces dat moed vergt. Het staat in schril contrast met de schreeuwerige online cultuur. Hier geldt: ‘Luisteren leidt tot vernieuwing’. Odd Fellows – waar ethiek en gemeenschap hand in hand gaan.”

Joop Smit

Lees het hele verhaal van Joop

 

 

Diepgang in Gemeenschap: Mijn Odd Fellows Reis

“Terugkijkend is lid worden van een loge, voor wie idealen en diepgang zoekt, een natuurlijke stap. Van inwijding tot graden doorlopen, elke fase inspireert je denken en handelen. Hier werk je aan jezelf, geef je leven kleur. De Orde draagt haar idealen met trots uit, in loge en individueel. Elke zitting is een leerschool voor ons allen. Midden in de dagelijkse hectiek vinden we rust en versterken we de banden. Als Odd Fellows putten we kracht uit onze praktijk.”

Rob Teunisse

Lees het hele verhaal van Rob

 

Mijn Odd Fellows Reis: Meer Dan 60 Jaar Toewijding

“Ik zal het kort houden, ondanks mijn lange lidmaatschap. In 1960 ingewijd bij Maasloge. Een andere tijd, een andere sfeer. Na 10 jaar naar Haagse Charitasloge en later kort bij Humanitasloge. Nooit onenigheid. Daarna lid van Sleutelloge. Nooit spijt gehad. Elke loge heeft zijn eigen sfeer. Onze kleine loge betekent meer betrokkenheid, grotere verantwoordelijkheid voor elk lid. Ruim 60 jaar, functies in hoofdbestuur en internationale commissie, mijn leven verweven met de orde.

Herman Petit dit de la Roche

Lees het hel verhaal van Herman

 

Bezoek een bijeenkomst of evenement

Kom sfeer proeven bij een bijeenkomst of evenement. Van de sociale aspecten, de goede gesprekken maar ook van de acties waarmee wij bezig zijn. 

zet jouw kennis en vaardigheden in

Wij zijn altijd bezig met acties of projecten waar we graag ook gebruik maken van jouw kwaliteiten.

wordt lid van de Odd Fellows

Spreekt de sfeer, de doelen en het sociale element van de Odd Fellows jou aan? Wij begroeten jou graag als lid!

hoe kan jij mee doen?

Denk mee en doe mee

Wij zoeken leden die zich willen ontplooien, mee willen denken en mee willen doen. Vrouwen en mannen met levenservaring en de nodige ambitie om een betekenisvolle plek in de maatschappij in te blijven vullen.

Aanmelden voor een evenement

Vul je gegevens hieronder in en geef aan bij welk evenement je langs wilt komen.

Aanmelden nog niet mogelijk.

Evenement informatie

Op woensdagen
Van 14:00 tot 16:00 uur

Platinaweg 25
2544 EZ Den Haag

(070) 3459434

23humanitas@oddfellows.nl

Aanmelden voor een bijeenkomst

Vul je gegevens hieronder in en geef aan op welke dag je langs wilt komen

14 + 5 =

Bijeenkomst informatie

Op woensdagen
van 14:00 tot 16:00 uur

Platinaweg 25
2544 EZ Den Haag

(070) 3459434

23humanitas@oddfellows.nl