Vrijwilligersdiner voor St. Jacobshospice

Bij de Humanitasloge geloven we in het belang van betrokkenheid bij onze gemeenschap en het eren van hen die zich inzetten voor anderen. Op 30 maart 2023 hadden we de eer om een speciaal project te organiseren voor de vrijwilligers van het St. Jacobshospice, een initiatief dat nauw aan ons hart ligt.

Waardering voor Toewijding

De vrijwilligers van het St. Jacobshospice zijn onmisbare krachten in het bieden van comfort en begeleiding aan mensen in hun laatste levensfase. In maart 2020 werden ze uitgenodigd voor een bijzondere Indische maaltijd als dank voor hun toewijding, maar vanwege de pandemie kon het evenement niet doorgaan. Dit jaar was het eindelijk mogelijk om hen te eren en te bedanken.

Een Bijzondere Avond

In ons logegebouw werden de vrijwilligers hartelijk ontvangen met een welkomstdrankje. Daarna konden ze genieten van een smaakvol lopend buffet, verzorgd door een Indische traiteur. Deze avond bood de perfecte gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en het werk dat zij verrichten te erkennen.

Bezinning en Erkenning

Tijdens de avond sprak onze voorzitter over de bezinningsruimte in het hospice. Deze ruimte is een plek van rust en contemplatie, waar mensen in stilte kunnen nadenken over het leven en waardig afscheid kunnen nemen. We benadrukten hoe belangrijk deze ruimte is en hoezeer we het werk van de vrijwilligers waarderen.

Een Blijvende Waardering

Dit project was onze manier om onze diepe waardering te tonen voor de toewijding van de vrijwilligers van het St. Jacobshospice. Hun werk is van onschatbare waarde en hun inzet raakt vele levens op een bijzondere manier. We blijven ons inzetten om hun belangrijke bijdrage aan de gemeenschap te eren en te ondersteunen.

Het is ons voorrecht om samen te werken met organisaties zoals het St. Jacobshospice en hun vrijwilligers te erkennen voor hun bijdrage aan een meer zorgzame en ondersteunende wereld.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor updates over

evenement, projecten & nieuws