Vrijwilligers St. Jacobshospice in het zonnetje gezet

Op 30 maart 2023 vond eindelijk de herkansing plaats voor de vrijwilligers van het St. Jacobshospice, die in maart 2020 waren uitgenodigd voor een Indische maaltijd die vanwege Corona niet doorging. De uitnodiging kwam van de Humanitasloge, die het hospice sponsort en de vrijwilligers wilde bedanken voor hun fantastische werk.

Tijdens de avond konden de vrijwilligers en leden van de loge elkaar beter leren kennen en genieten van een heerlijke maaltijd. Het was een gezellige avond en de vrijwilligers werden in het zonnetje gezet voor hun toewijding aan het hospice.

Aan het einde van de avond sprak de voorzitter van de loge over de bezinningsruimte. Dit is een ruimte binnen het hospice waar mensen tot rust kunnen komen en in stilte kunnen nadenken over het leven. Het is een belangrijke ruimte binnen het hospice, omdat het mensen helpt om op een waardige manier afscheid te nemen van het leven.

Het werk van de vrijwilligers van het St. Jacobshospice is van onschatbare waarde voor de gemeenschap. Ze bieden ondersteuning aan mensen in de laatste fase van hun leven en zorgen ervoor dat ze zo comfortabel mogelijk worden opgevangen en begeleid. Dankzij de inzet van deze vrijwilligers kunnen mensen waardig afscheid nemen van het leven.

Het is mooi om te zien dat de Humanitasloge het werk van het hospice en haar vrijwilligers zo waardeert en erkent. Het is belangrijk dat we ons realiseren hoeveel deze mensen betekenen voor de gemeenschap en dat we hen daarvoor blijven bedanken en eren.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor updates over

evenement, projecten & nieuws

Aanmelden voor een evenement

Vul je gegevens hieronder in en geef aan bij welk evenement je langs wilt komen.

Aanmelden nog niet mogelijk.

Evenement informatie

Op woensdagen
Van 14:00 tot 16:00 uur

Platinaweg 25
2544 EZ Den Haag

(070) 3459434

23humanitas@oddfellows.nl

Aanmelden voor een bijeenkomst

Vul je gegevens hieronder in en geef aan op welke dag je langs wilt komen

9 + 10 =

Bijeenkomst informatie

Op woensdagen
van 14:00 tot 16:00 uur

Platinaweg 25
2544 EZ Den Haag

(070) 3459434

23humanitas@oddfellows.nl