Stichting Hulphond Nederland

Een hulphond voorkomt isolement en biedt nieuw perspectief. Zij hebben ruim veertig jaar ervaring in het opleiden en plaatsen van hulphonden. De stichting is een kwalitatief hoogwaardige organisatie die voor steeds meer ziektebeelden, gedragsstoornissen en leer- of andersoortige problematiek hulphonden inzet.

Voor iedereen de juiste hulphond

De hulphonden worden met respect voor het welzijn van de hond zo breed mogelijk opgeleid en ingezet door deskundige trainers en therapeuten. De trainers zijn in staat de hulphond tot wel zeventig verschillende vaardigheden aan te leren. Door middel van het Expertisecentrum onderscheiden zij zich met de beste hulphonden en aantoonbaar bewezen trainingen en methodieken. Hulphond Nederland heeft voor iedereen de juiste hulphond!

Dierenwelzijn

Bij Hulphond Nederland is er continue aandacht voor optimaal dierenwelzijn. Dit geldt zowel binnen het opleidingsproces van de hulphonden als tijdens hun inzet voor mensen met een fysieke of therapeutische hulpvraag. Belangrijke pijlers binnen het welzijnsbeleid zijn voeding en huisvesting, ontspanning en contact met soortgenoten, trainingsmethodieken, emotionele beleving, en aandacht en affectie. Zij zien het als onze voornaamste taak en verantwoordelijkheid om de medewerkers, gastgezinnen en cliënten zodanig te begeleiden en te instrueren dat zij respectvol en zorgvuldig omgaan met de honden die zij onder hun hoede hebben.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor updates over

evenement, projecten & nieuws

Aanmelden voor een evenement

Vul je gegevens hieronder in en geef aan bij welk evenement je langs wilt komen.

Aanmelden nog niet mogelijk.

Evenement informatie

Op woensdagen
Van 14:00 tot 16:00 uur

Platinaweg 25
2544 EZ Den Haag

(070) 3459434

23humanitas@oddfellows.nl

Aanmelden voor een bijeenkomst

Vul je gegevens hieronder in en geef aan op welke dag je langs wilt komen

4 + 6 =

Bijeenkomst informatie

Op woensdagen
van 14:00 tot 16:00 uur

Platinaweg 25
2544 EZ Den Haag

(070) 3459434

23humanitas@oddfellows.nl