Stichting Duchenne Heroes

DUCHENNE PARENT PROJECT

Ouders van kinderen met Duchenne verenigden zich 25 jaar geleden in het Duchenne Parent Project. Samen werken ze aan het versnellen van de genezing en behandeling van de ziekte van Duchenne, het verbeteren van de medische zorg en een beter toekomstperspectief voor iedereen met Duchenne.
De laatste jaren is er succesvol onderzoek gedaan naar mogelijkheden om het ziektebeeld te vertragen, de zorg is verbeterd en de levensverwachting is gestegen door betere behandeling en beademing. Maar steun is nog steeds hard nodig!

WAT GEBEURT ER MET HET GELD?

Sinds de start van Duchenne Heroes in 2006 realiseerden de Heroes een sponsoropbrengst van ruim 13,5 miljoen voor Stichting Duchenne Parent Project! Met dit geld wordt onderzoek gefinancierd waarmee behandelingen en medicijnen ontwikkeld worden die kinderen met Duchenne een beter en langer leven bieden.

Uitreiking van de cheque van de opbrengst in 2019.

IMPACT

Wat is er veel veranderd! In 2006 leefden Duchenne kinderen vaak niet langer dan 16 jaar en nu studeren ze en vinden een baan. Dat is een ongelofelijk resultaat! Mede dankzij de impact van Duchenne Heroes is de kwaliteit van leven voor Duchenne patiënten sterk verbeterd!

Over al die jaren bedroegen de kosten van het organiseren van het evenement gemiddeld 25%. Klik op de onderstaande icoontjes voor een toelichting van welke kosten er met het organiseren van Duchenne Heroes gemoeid zijn.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor updates over

evenement, projecten & nieuws

Aanmelden voor een evenement

Vul je gegevens hieronder in en geef aan bij welk evenement je langs wilt komen.

Aanmelden nog niet mogelijk.

Evenement informatie

Op woensdagen
Van 14:00 tot 16:00 uur

Platinaweg 25
2544 EZ Den Haag

(070) 3459434

23humanitas@oddfellows.nl

Aanmelden voor een bijeenkomst

Vul je gegevens hieronder in en geef aan op welke dag je langs wilt komen

3 + 4 =

Bijeenkomst informatie

Op woensdagen
van 14:00 tot 16:00 uur

Platinaweg 25
2544 EZ Den Haag

(070) 3459434

23humanitas@oddfellows.nl