Steun voor thuiszitters

Bij de Odd Fellows geloven we sterk in het samenbrengen van gemeenschappen om positieve verandering te creëren. Momenteel werken we met toewijding aan een project dat gericht is op het ondersteunen van een bijzondere stichting die een belangrijke rol speelt in het leven van thuiszitters – kinderen die om verschillende redenen niet langer kunnen functioneren binnen het traditionele schoolsysteem.

Een Cruciale Missie

Deze stichting, onder de bekwame leiding van Henriëtte Roos, neemt het voortouw in het omarmen van thuiszitters en helpt hen weer deel uit te maken van de maatschappij. Het gaat vaak om kinderen met ADHD, buitengewone intelligentie, of ASS, die niet meer in staat zijn om op school te blijven. Hun situatie vraagt om specifieke en gepersonaliseerde aandacht.

Het Streven naar Groei

Het probleem van thuiszitters is aanzienlijk en vergt een doelgerichte aanpak om de impact te minimaliseren. Onze betrokkenheid bij dit project gaat verder dan financiële steun; we werken nauw samen om de plannen van de stichting te verfijnen en de organisatie solide neer te zetten voor toekomstige groei.

Bouwen aan een Sterke Basis

Het succes van dit project ligt in het vermogen van de stichting om te groeien en meer kinderen te bereiken. Met de expertise en ervaring van de Odd Fellows achter ons, streven we ernaar om de stichting te ondersteunen bij het ontwikkelen van een stevige basis en een effectieve aanpak om thuiszitters te begeleiden.

Een Samenwerking voor Verandering

Dit project benadrukt de kracht van samenwerking en gemeenschapszin. Samen werken we aan het creëren van een positieve invloed op het leven van thuiszitters en hun families. We zijn vastbesloten om te helpen bij het vormgeven van een betere toekomst voor deze kinderen en hen de steun te bieden die ze verdienen.

Dit project is een bewijs van onze inzet om impact te maken en het verschil te zijn in de levens van degenen die het het meest nodig hebben. Samen streven we ernaar om hoop, kansen en verandering te bieden aan de thuiszitters die het verdienen om volledig te participeren in onze maatschappij. Kijk voor meer informatie over de stichting op mini-maatschappij.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor updates over

evenement, projecten & nieuws