Nieuwe kansen voor de Nijkamphoeve

DEN HAAG, 30 april 2024 – Dankzij een gulle donatie van €5.000 door de Humanitasloge vorig jaar, heeft het theehuis van de Nijkamphoeve een significante boost gekregen. Deze donatie is gebruikt voor de aanschaf van een professionele koffiemachine en een contactgrill. Deze nieuwe apparatuur draagt bij aan een verhoogde omzet, wat cruciaal is voor het ontwikkelen van deze inkomstenbron voor de Nijkamphoeve.

Jan Korving van de Nijkamphoeve deelt zijn enthousiasme: “Inmiddels is ons theehuis weer open en hebben wij het koffiezetapparaat en de contactgrill aangeschaft van de donatie van Odd Fellows.” Hij vervolgt: “Deze nieuwe apparatuur stelt ons in staat om onze bezoekers betere service te bieden en draagt bij aan een duurzamere toekomst voor de Nijkamphoeve.”

De Nijkamphoeve is een belangrijk gemeenschapscentrum dat zich richt op het aanbieden van activiteiten en diensten voor de lokale gemeenschap. De inkomsten uit het theehuis spelen een cruciale rol in het voortzetten van hun waardevolle werk.

Met de toevoeging van deze nieuwe apparatuur heeft de Nijkamphoeve de mogelijkheid om nog meer gasten te verwelkomen en te genieten van de heerlijke versnaperingen die het theehuis te bieden heeft. De Humanitasloge is trots dat ze een rol heeft kunnen spelen in dit mooie initiatief en blijft zich inzetten voor de ondersteuning van waardevolle projecten binnen de gemeenschap.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor updates over

evenement, projecten & nieuws