Humanitasloge helpt broederschap in tijden van nood

DEN HAAG, 5 april 2024 – In een hartverwarmende uiting van broederschap heeft de Humanitasloge onlangs een gift van €3.000,- gedoneerd aan de IJmondloge, die te kampen had met financiële uitdagingen. De IJmondloge had te maken met aanzienlijke onderhoudsbehoeften en hun inkomsten dekten nauwelijks de lopende uitgaven. In hun zoektocht naar steun, heeft de IJmondloge een beroep gedaan op de Humanitasloge voor hulp om hun situatie te stabiliseren.

Deze bijdrage benadrukt de sterke banden van broederschap en onderlinge steun die kenmerkend zijn voor de Odd Fellows. De gift werd met veel dank aanvaard door de IJmondloge, waarbij de secretaris, de heer B. W. Wellink, zijn dankbaarheid uitte namens alle leden: “Het bestuur en de leden van de IJmondloge no. 40 zijn u voor deze royale gift zeer erkentelijk. Het staat voor uw broederschap en onze onderlinge vriendschap.”

In een persoonlijk bericht aan de voorzitter van de Humanitasloge, Jan, benadrukte de secretaris de noodzaak voor verdere steun: “Wij hebben voor de komende jaren ongeveer €15.000 nodig om onze loge en ons gebouw goed te onderhouden. Een gift van €3.000 zou al een prachtige start zijn. Wij zijn er nog niet, maar werken actief aan oplossingen.”

De Humanitasloge blijft toegewijd aan het ondersteunen van haar broederloges in tijden van nood, getrouw aan de principes van broederschap, liefde en waarheid. Wij zijn trots dat we in staat zijn om te helpen en zo de gemeenschappelijke idealen van de Odd Fellows te bevorderen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor updates over

evenement, projecten & nieuws