Een muzikale reis naar de Piano Expo Delft

DEN HAAG, 25 Maart – Een selecte groep leden van de Odd Fellows Loge Humanitas, maakte op 25 maart een culturele uitstap naar de Piano Expo Delft. Dit unieke bezoek was mogelijk gemaakt door de hartelijke uitnodiging van Pieter Verhulst, een gepensioneerd pianostemmer met een diepe passie voor de geschiedenis en het vakmanschap van de piano.

De Expo, die lof oogst met zijn elegante en gewaagde showcase van in Nederland gebouwde piano’s, bood de bezoekers een ongeëvenaarde blik in de ontwikkeling en de kunst van het pianomaken. Pieter Verhulst, die na zijn carrière als pianostemmer zijn fascinatie voor de historie van de piano verder verdiepte, deelde zijn kennis en enthousiasme met de leden van de Loge Humanitas.

“Pieters bevlogenheid en kennis over elk detail van de piano’s was opmerkelijk,” zo vond de groep.”Zijn persoonlijke reis van pianostemmer naar kenner van de pianogeschiedenis heeft een diepe indruk op ons gemaakt en ons bezoek extra speciaal gemaakt.”

Het programma van de dag omvatte een rondleiding langs diverse piano’s, waarbij Pieter Verhulst persoonlijke anekdotes en technische inzichten deelde over de instrumenten en hun makers. “Elk stuk had zijn eigen verhaal, en door Pieters uitleg voelden we echt de ziel van de piano’s,” zei één van de deelnemers

De Odd Fellows Loge Humanitas is diep dankbaar voor deze inspirerende ervaring en de warme ontvangst door Pieter Verhulst. Het bezoek aan de Piano Expo Delft staat symbool voor de voortdurende zoektocht naar kennisverrijking en culturele verdieping binnen de Loge.

De Loge kijkt uit naar toekomstige avonturen die de banden met de culturele gemeenschap versterken en de leden blijven inspireren. Voor meer impressies en foto’s van dit bijzondere bezoek, blijf onze website en sociale media volgen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor updates over

evenement, projecten & nieuws