Een betekenisvolle terugblik

Odd Fellows op bezoek bij de Nijkamphoeve

DEN HAAG, 19 juni 2024 – Recent brachten de broederen van de Humanitas Loge een bezoek aan De Nijkamphoeve om te zien wat er met hun bijdrage van vorig jaar is gerealiseerd. In het theehuis LekkerNij werd de groep gastvrij ontvangen door Jan Korving, die hen trots rondleidde.

Dankzij de gulle donatie van de Odd Fellows is er een koffiemachine en nieuwe keukenapparatuur aangeschaft, waaronder een professioneel tosti-ijzer. Tijdens het bezoek waren ook een aantal aspirant leden aanwezig, die met eigen ogen konden zien hoe de bijdrage van de Odd Fellows een verschil heeft gemaakt. “Het is geweldig om te zien wat we mogelijk hebben gemaakt,” zeiden de bezoekers enthousiast.

Jan Korving vertelde vol passie over “zijn geesteskind” en de bijzondere missie van De Nijkamphoeve. Hij gaf een uitgebreide rondleiding over de boerderij, waarbij hij de diverse projecten en activiteiten toelichtte. De boerderij, met haar educatieve en sociale doelstellingen, laat zien hoe een samenleving samen kan komen om positieve verandering te bewerkstelligen.

Het bezoek werd afgesloten met een gezellig samenzijn in het theehuis, waar de broederen en aspirant leden genoten van de nieuwe koffie- en keukenvoorzieningen. Het was een dag vol dankbaarheid, verbinding en inspiratie.

Dit bezoek benadrukt de waarde van onze gezamenlijke inspanningen en de blijvende impact die we kunnen maken in onze samenleving. De Humanitas Loge is trots op de samenwerking met De Nijkamphoeve en kijkt uit naar toekomstige projecten die wederzijds voordeel en groei bevorderen.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor updates over

evenement, projecten & nieuws