Dag van de verpleging 2023

Ter gelegenheid van de Dag van de Verpleging hebben we een oproep gedaan aan mensen om hun bijzondere verhalen te delen over de zorg. Het viel ons op dat één zorginstelling, Basalt Revalidatie, bijzonder vaak werd genoemd in deze verhalen. Dit zegt veel over de geweldige zorg die zij bieden aan hun patiënten en de impact die zij hebben op hun leven.

Om deze reden hebben we besloten om de medewerkers en vrijwilligers van Basalt Revalidatie namens de inzenders in het zonnetje te zetten en onze waardering te tonen voor hun harde werk en toewijding aan de zorg. We hopen dat deze actie anderen zal inspireren om ook hun dankbaarheid te uiten aan degenen die elke dag hun uiterste best doen om anderen te helpen en te verzorgen.

Op 12 mei, de dag van de verpleging, heeft Jan Dijkstra aan Marjolein (vrijwilliger bij Basalt Revalidatie) de doosjes met chocolade voor alle verplegenden en vrijwilligers overhandigd. Er stonden ook direct vrijwilligers te wachten op hun doosje chocolade. Een geslaagde actie die zeer werd gewaardeerd door Basalt Revalidatie. 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor updates over

evenement, projecten & nieuws