bezoek vrijblijvend onze

Wekelijkse verenigings-bijeenkomsten

Iedere week is er op woensdagmiddag of -avond (m.u.v. de dagen waarop een evenement gepland staat) een bijeenkomst van de loge. Voor een goed gesprek, bezinning en bespreken van de projecten. Kom gerust een keer langs om sfeer te proeven!

Aanmelden voor een bijeenkomst

Vul je gegevens hieronder in en geef aan op welke dag je langs wilt komen

6 + 7 =

Bijeenkomst informatie

Op woensdagen
van 14:00 tot 16:00 uur
of van 20:00 tot 22:00 uur
Inloop vanaf half uur voor aanvang

Platinaweg 25
2544 EZ Den Haag

(070) 3459434

welkom@oddfellowsdenhaag.nl

Wat doen we op een bijeenkomst

Sociale contacten en werken aan vriendschappen

Niemand kan zonder vrienden. Odd Fellows hebben als doel onderlinge verhoudingen te verbeteren. Een logemiddag als hier bedoeld, werkt verdiepend en verrijkend, en mede door het sociale contact groeit het onderlinge vertrouwen en ontstaat een vriendschappelijke sfeer.

Samenwerken aan goede doelen

De Odd Fellows zijn ooit opgericht om de medemens in nood te helpen. Dat doen wij nog steeds. Met kleine en grote projecten. Soms gaat het alleen om een donatie. Maar met bijvoorbeeld de Social Legends Club zijn met iets groters bezig. Een uitdaging voor ons allemaal, waarbij alle hulp welkom is.

Bezinning & introspectie

Leden vertellen over gebeurtenissen, die ze hebben meegemaakt, of ze hebben een zelf gekozen onderwerp voorbereid, dat de moeite waard is met anderen te delen. Odd Fellows putten zo kennis uit de wereld van nu.  Ze beschikken echter ook over oude ritualen en symbolen die helpen bij het verdiepen van het innerlijk.

Het afgelopen jaar

Voor goede doelen

Vrijwilligers

Bijeenkomsten

Contact

Wil je meer informatie?

Misschien heb je nog vragen na het lezen van het bovenstaande? Vragen staat vrij, dus stel ze gerust. Wij zullen zo snel mogelijk jouw vraag beantwoorden.